kunstfietsroute

Cultuurscouts stappen weer op de fiets

kunstfietsroute door Nieuwland

Iets wat de cultuurscouts al jarenlang doen is het organiseren van kunstfietsroutes door Schiedamse wijken. De perfecte manier om je buurt, wijk en stad beter te leren kennen. Want hoe vaak loop of fiets jij niet gedachteloos langs kunstwerken in de openbare ruimte? In Nieuwland staat een nieuwe route op het programma.

kunst binnen en buiten

Nieuwland heeft veel kunst buiten op openbare plekken, maar ook binnen is veel te ontdekken. De kunstfietsroute leidt de deelnemer langs Nieuwlandse plekken. De gidsen zijn Ineke Hagen (cultuurscout) en Julia Snikkers (auteur van de Buiten Beeld gids Schiedam). De kunstfietsroute vindt plaats op vrijdag 27 oktober.