Koor Oost repeteert

Wijkcentrum Schiedam Oost, Schiedam

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van een deskundige dirigent leert u de fijne kneepjes van het vak.

Koor Geluid uit Zuid repeteert

Hof in Zuid, SCHIEDAM

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Thijs Mijnster leert u de fijne kneepjes van het vak.

Koor West repeteert

Wijkcentrum de Erker, Schiedam Nederland

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Ottilie van der Jagt leert u de fijne kneepjes van het vak.

Cursus Kunstgeschiedenis

De Ark, Schiedam

Een cursus over kunst, met zijsprongen naar fotografie en film. De ontwikkelingen in de Amerikaanse kunst komen aan bod, voor het eerst wordt New York belangrijker dan Parijs. De monochrome schilderijen van Barnett Newman en Yves Klein krijgen een tegenhanger in de herkenbare Pop Art kunst van Andy Warhol en Roy Lichtenstein.

Koor Groenoord repeteert

Activiteitenruimte Van Beethovenplein, Schiedam

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Jirre Stoutjesdijk leert u de fijne kneepjes van het vak.

Koor Oost repeteert

Wijkcentrum Schiedam Oost, Schiedam

Cursus Kunstgeschiedenis

De Ark, Schiedam

Koor Geluid uit Zuid repeteert

Hof in Zuid, SCHIEDAM

Koor West geeft een Kerstoptreden

Wijkcentrum de Erker, Schiedam Nederland

Koor West zingt Kersthits!

Koor West zing Kerstliedjes

Wijkcentrum de Erker, Schiedam Nederland

Om alvast in de Kerstsferen te komen, zingt het koor swingende en ontroerende Kerstliederen. Meezingen mag!