Hoe drink jij je koffie? Een kunstroute door de wijk Nieuwland

Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond, Schiedam

De kunstroute door de wijk is het tweede evenement binnen het project Hoe drink jij je koffie? Na een kennismakingsdiner op 31 augustus, wordt tijdens de route met elkaar gekeken welke kunstwerken er al staan in de wijk.

Koor West repeteert

Wijkcentrum de Erker, Schiedam Nederland

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Ottilie van der Jagt leert u de fijne kneepjes van het vak.

Koor Groenoord repeteert

Activiteitenruimte Van Beethovenplein, Schiedam

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Jirre Stoutjesdijk leert u de fijne kneepjes van het vak.

Koor Geluid uit Zuid repeteert

Hof in Zuid, SCHIEDAM

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Thijs Mijnster leert u de fijne kneepjes van het vak.

Hoe drink jij je koffie? Een lezing over verbazing

Ontmoetingcentrum De 5 Molens, Schiedam

Hans Luiten komt uit de Zaanstreek en weet behalve over de geschiedenis van Nederland, ook veel over het Midden-Oosten. Hij is auteur van het boek ‘Begrijp jij het Midden-Oosten nog’ en is als reisleider regelmatig te vinden in landen als Iran, Turkije en Oezbekistan.

What's in a name, een theatervoorstelling over hokjes en labels

Wennekerpand, Schiedam

Schiedammers en LHBT’ers uit regio Rijnmond maken en spelen de theatervoorstelling ‘What’s in a name’. Een voorstelling over stereotypes maar ook over je lievelingsliedjes, wat je het liefste eet op je verjaardag en de betekenis van je naam.

Koor Oost repeteert

Wijkcentrum Schiedam Oost, Schiedam

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van een deskundige dirigent leert u de fijne kneepjes van het vak.

Koor West repeteert

Wijkcentrum de Erker, Schiedam Nederland