Bijeenkomst over het Schreihuisje

Date(s) - 17 05 2017

Mooi Werk

Het Schreihuisje op het Hoofdplein, aan de Maasboulevard is een monumentaal gebouwtje binnen het cultureel erfgoed van Schiedam-Zuid. Het voormalig wachthuisje is belangrijk voor de wijk en de stad, en mag niet vergeten worden!
De cultuurscouts van Mooi Werk hebben het Schreihuisje ingezet voor culturele activiteiten in Schiedam-Zuid en de regio Nieuwe Waterweg. Zo vroegen de cultuurscouts (Schiedamse) kunstenaars een tijdelijk werk te maken voor in het huisje en zijn er sinds 2012 veel verschillende kunstwerken te zien geweest.
Nu stellen de cultuurscouts van Mooi werk een commissie van Schiedamse buurtbewoners, kunstenaars en enthousiastelingen samen en vragen hen om mee te denken over de toekomst van deze bijzondere plek. De cultuurscouts vinden het heel belangrijk om te weten wat Schiedammers vinden van het Schreihuisje en wat hun ideeën zijn over de nieuwe invulling van het huisje.

De Cultuurscouts zoeken nog meedenkers voor de commissie!

Wil je jouw ideeën delen over de invulling van het Schreihuisje? Opgeven kan door te mailen naar communicatie@stichtingmooiwerk.nl of te bellen naar het kantoor van Mooi Werk, 010-2734780.