Groenoord Zomerfeest

Date(s) - 01 07 2017

Jozef Oreliopark

Categorie├źn

Op 1 juli 2017 is het weer tijd voor het Groenoord Zomerfeest; het grootste wijkfeest uit Schiedam-Noord in het Jozef Oreliopark. Dit jaar bestaat het feest 10 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd!

Zo zijn er verschillende optredens op het hoofdpodium van o.a. Drums United, the Limelites en Rude Beats. Stilstaan is geen optie!
Naast het hoofdpodium is er dit jaar ook een tweede podium, waar stoere workshops worden gegeven, als Rap, Beatbox en Hip Hop workshops. Op het sportveld wordt een groot sporttoernooi georganiseerd.
Verder is er o.a. poppenkast voor kinderen, Afval the Game, een modeshow, een stormbaan, activiteiten voor senioren, kramen met boordevol informatie en een vrijmarkt voor kinderen t/m 12 jaar. Naast de diverse activiteiten worden de buurtbewoners ook getrakteerd op feestelijk gebak en koffie of limonade. Kortom, te veel om op te noemen.

Het tienjarig jubileum van het Groenoord Zomerfeest vieren we samen op 1 juli 2017 van 12.00 uur tot 18.00 uur in het Jozef Oreliopark.

Het Groenoord Zomerfeest is een initiatief van actieve en enthousiaste buurtbewoners in samenwerking met de cultuurscouts van Mooi Werk, Activiteiten Groep Groenoord, Gemeente Schiedam, Security & Services, Afval the Game, Jumping4all, Het Zimmertje, WOT, DOCK, LOEP, fun-key, Stichting Activiteiten Groenoord en Groenoord Magazine.