Hoe drink jij je koffie? Een kunstroute door de wijk Nieuwland

Date(s) - 26 09 2017

Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond

Koffie drinken doen we bijna allemaal, maar iedere cultuur doet het op haar eigen manier Dat geldt ook voor eten, feestvieren, herdenken en kunst maken.

De cultuurscouts helpen Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond met de realisatie van een kunstwerk voor de wijk Nieuwland. Een kunstwerk voor alle culturen, om stil te staan bij bijzondere momenten.

De kunstroute door de wijk is het tweede evenement binnen het project Hoe drink jij je koffie? Na een kennismakingsdiner op 31 augustus, wordt tijdens de route met elkaar gekeken welke kunstwerken er al staan in de wijk. Wat mist Nieuwland nog op het gebied van kunst in de openbare ruimte? Denk mee en laat je inspireren. De gidsen van de route zijn Julia Snikkers en Ineke Hagen. Zij weten alles van kunst in de Schiedamse openbare ruimte.

Zin om mee te wandelen? Geef je op voor de kunstroute door Nieuwland via onderstaand formulier, of bel naar 010-273 47 80.
Er wordt gestart bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond met een bijzonder koffieritueel.

Hoe drink jij je koffie? Kunstroute door Nieuwland op 26 september