Hoe drink jij je koffie? Een Nieuwlands diner

Date(s) - 31 08 2017

Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond

Als startpunt van het project ‘Hoe drink jij je koffie?’ organiseren Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond en de cultuurscouts van Mooi Werk voor alle belangstellenden uit de wijk uit voor een informatief, maar vooral lekker diner.

De chefkok is Maher al Sabbagh, die een meester is in het serveren van verschillende gerechten uit alle windstreken. Tegelijkertijd wordt stilgestaan bij wat in verschillende culturen belangrijk is als het gaat over rituelen, herdenkingen en tradities. Op deze avond zullen Nieuwlanders de eerste fragmenten van de wijkmusical ‘Typisch Nieuwland’ presenteren.

Wilt u meer weten over dit project, neem dan contact op met cultuurscout Ineke Hagen via ineke@stichtingmooiwerk.nl.

Opgeven voor het diner kan door te bellen naar Mooi Werk (010-273 47 80) of het onderstaande formulier in te vullen.

Hoe drink jij je koffie? Nieuwlands diner op 31 augustus