Koor Groenoord repeteert

Date(s) - 07 12 2017

Activiteitenruimte Van Beethovenplein

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Jirre Stoutjesdijk leert u de fijne kneepjes van het vak.

In vier wijken zingen Schiedammers om de week, onder leiding van een deskundige dirigent, op een locatie in de wijk. Er wordt toegewerkt naar een presentatie voor familie, vrienden en bekenden.

Koor Groenoord repeteert acht keer op de donderdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur. Het repertoire bestaat uit liedjes van ‘Ja Zuster, Nee Zuster’.
Het koor zingt ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ op donderdag 8 februari in de activiteitenruimte van de Van Beethovenflat.

Cursusprijs: € 10,- voor het gehele programma. De bijdrage wordt geïnd tijdens de eerste les.

Koren onder de Molens - 2017 2018