Koor Oost repeteert

Date(s) - 13 12 2017

Wijkcentrum Schiedam Oost

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van een deskundige dirigent  leert u de fijne kneepjes van het vak.

In vier wijken zingen Schiedammers om de week, onder leiding van een deskundige dirigent, op een locatie in de wijk. Er wordt toegewerkt naar een presentatie voor familie, vrienden en bekenden.

Koor Oost repeteert zeven keer op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur onder leiding van Tessa Maalcke. Het repertoire wordt samengesteld in samenspraak met de koorleden.

Het koor zingt, samen met de Koren onder de Molens-koren uit Zuid en West en diverse andere Schiedamse koren, op zondag 28 januari in de ontmoetingsruimte van Alevitisch Cultureel Centrum Schiedam op de Albardastraat 67.

Cursusprijs: € 10,- voor het gehele programma. De bijdrage wordt geïnd tijdens de eerste les.

Koren onder de Molens - 2017 2018