Koor West repeteert

Date(s) - 06 12 2017

Wijkcentrum de Erker

Zingt u graag de sterren van de hemel? Samen zingen is leuker! Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van de deskundige dirigent Ottilie van der Jagt leert u de fijne kneepjes van het vak.

In vier wijken zingen Schiedammers om de week, onder leiding van een deskundige dirigent, op een locatie in de wijk. Er wordt toegewerkt naar een presentatie voor familie, vrienden en bekenden.

Koor West repeteert acht keer op de woensdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur. Het repertoire wordt samengesteld in samenspraak met de koorleden.

Het koor zingt, samen met de Koren onder de Molens-koren uit Zuid en Oost en diverse andere Schiedamse koren, op zondag 28 januari in de ontmoetingsruimte van Alevitisch Cultureel Centrum Schiedam op de Albardastraat 67.

Bovendien geeft het koor uit West ook nog een kerstoptreden op 20 december in het thuishonk; Wijkcentrum de Erker.

Cursusprijs: € 10,- voor het gehele programma. De bijdrage wordt geïnd tijdens de eerste les.

Koren onder de Molens - 2017 2018