Scootmobielkunstroute september

Date(s) - 21 09 2017

Hof in Zuid

Samen met andere scootmobielrijders een kunstzinnige en verrassende tocht maken door Schiedamse wijken. Medewerkers van Seniorenwelzijn en de cultuurscouts van Mooi Werk nemen u graag mee op ontdekkingstocht. U hoeft alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur.

Programma:
10.00 uur – inloop met koffie
10.30 uur – start route
12.00 uur – lunch
13.00 uur – vervolg route
14.30 uur – afsluiting route met koffie

Deelname aan de route bedraagt € 6,- (incl koffie/thee, lunch en rondleiding). Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-248 68 88 of info@seniorenwelzijn.nl. Betalen kan bij aanvang van het programma. Bij slecht weer wordt de route een week verzet.

Op donderdag 21 september wordt Schiedam-Zuid verkend. De route start bij Hof in Zuid.