Laatste scootmobielroute van dit jaar door Schiedam-Zuid

Op donderdag 21 september laden we weer de accu’s op. Dan gaat de scootmobielkunstroute voor de allerlaatste keer gereden worden in 2017. Seniorenwelzijn en stichting Mooi Werk nemen rijders van een scootmobiel mee op een verrassende tocht door de Gorzen.

De kunstwerken in de openbare ruimte (of zichtbaar vanaf de openbare ruimte) worden bezocht. Een deskundige gids vertelt alles wat u altijd al hebt willen weten over de kunstenaar, de locatie van het kunstwerk, de betekenis en nog veel meer.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur – inloop met koffie bij Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68D
10.30 uur – start route
12.00 uur – lunch, 13.00 uur
vervolg route, 14.30 uur
afsluiting route met koffie bij Hof in Zuid.

Deelname aan de route bedraagt € 6,- (incl koffie/thee, lunch en rondleiding).

Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-248 68 88 of info@seniorenwelzijn.nl. Betalen kan bij aanvang van het programma. Bij slecht weer wordt de route een week verzet. De scootmobielkunstroute is een project van Seniorenwelzijn en Mooi Werk en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Schiedam.