ontmoetingen in Schiedam-Centrum

Onverwachte ontmoetingen in het centrum van Schiedam

Ontmoetingen met bijzondere figuren

Zelfs voor centrumbewoners is er nog voldoende te ontdekken in de Schiedamse binnenstad. Wil je weten wat er voor verhalen schuilen achter de historische gevels? Nieuwsgierig naar wat er gebeurt in winkels en huizen? Benieuwd naar onverwachte combinaties? Zin in een stadssafari?

Kom dan op 12 november om 14.00 uur naar Mooi Werk op Hoogstraat 97 en laat je verrassen door onverwachte ontmoetingen. Een samenwerking tussen de cultuurscouts van Mooi Werk en Bewonersvereniging Schiedam-Centrum. Opgeven kan hier.