Aankomend weekend gebeurt het in Oost!

Bewoners uit Schiedam-Oost kunnen zaterdag 10 september hun hart ophalen. Die dag is er van 14.00 tot 20.00 uur van alles te beleven, te proeven en te zien in de wijk.

De mobiele buurtpost van Stichting de Buren van Oost wordt officieel en feestelijk geopend en het evenement Oost (s)maakt vindt voor het eerst plaats.

De mobiele buurtpost is een nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners uit Oost. Iedere maandag wordt gekookt voor wijkbewoners en iedere vrijdag is er een koffieochtend en inloopspreekuur. De mobiele buurtpost wordt tussen 14.00 en 16.30 uur geopend en staat op de Ohmstraat in Schiedam-Oost.

Oost (s)maakt is een multicultureel muziek- en eetfestijn, georganiseerd door Creatief Ondernemend Oost. Lees hier meer over dit evenement.