Cursus kunstgeschiedenis in Noord

Lezingen over moderne kunst

Begrijpt u ook meer van kunst als het wordt uitgelegd door een expert?

Vanaf 7 december gaat kunsthistoricus Patricia Huisman van start met een cursus van zes lezingen over moderne kunst.
Op donderdagavond twee uurtjes college, samen met andere kunstminnende Schiedammers.

De cursus vindt plaats in de Ark op het Hargplein in Schiedam Noord. Dus zin om alles te leren over Pollock, Warhol, Cobra kunst en andere modernisten? Lees dan snel verder.

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.