nacht van de nacht

Dieren in de nacht in Schiedam-Noord

Aandacht voor het donker

Aandacht voor het donker tijdens Nacht van de Nacht. In het heel land doen we op zaterdag 28 oktober het licht uit en staan we stil bij de schoonheid van het donker.

In Schiedam-Noord organiseren de cultuurscouts, beeldend kunstenaar Jan Eisse Pentinga, Natuurcentrum de Boshoek, Natuur en Milieu Educatiecentrum en de Groene Raat voor de tweede keer een spannende wandeling in het donker.

Deze editie is het thema Nachtdieren.

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.