Dam’Art tijdens ‘Een keer wat anders’ op de Dam

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01 07 2017
12:00 - 17:00

Locatie
Dam

Categorieën


Schiedammers tonen en verkopen hun kunst op Dam’Art tijdens ‘Een keer wat anders’ op de Dam. Geniet van lekkere muziek, hapjes en drankjes, producten van de winkeliers van de Dam en struin de kraampjes af op zoek naar bijzondere spullen, gemaakt door Schiedamse makers. Laat je bovendien informeren over diverse creatieve workshops die door instellingen of particulieren in Schiedam worden aangeboden.

De braderiekramen worden verspreid geplaatst op de Dam tussen de Oude Sluis en Vlaardingerstraat. Schiedammers tonen hun kunsten in het kader van iktoon, kunst van iedereen (meer informatie over dit landelijke evenement via www.iktoon.nl). Naast jazzmuziek op de achtergrond is er ook een live optreden op het kleine podium nabij Wijning Wijn & Beleving.

‘Een keer wat anders’ wordt voor de vierde maal georganiseerd door Centrummanagement Schiedam en de winkeliers van de Dam, en voor de tweede keer in samenwerking met stichting Mooi Werk.

Gepubliceerd door

Stichting Mooi Werk

Stichting Mooi Werk werkt aan kunst- en cultuurprojecten. De projecten van Mooi Werk richten zich vooral op kunst en cultuur in de openbare ruimte, wijkgericht werken, participatieprojecten en op kunsteducatie.