Hoe drink jij je koffie? Een kunstroute door de wijk Nieuwland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26 09 2017
19:00 - 21:30

Locatie
Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond

Categorieën


Koffie drinken doen we bijna allemaal, maar iedere cultuur doet het op haar eigen manier Dat geldt ook voor eten, feestvieren, herdenken en kunst maken.

De cultuurscouts helpen Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond met de realisatie van een kunstwerk voor de wijk Nieuwland. Een kunstwerk voor alle culturen, om stil te staan bij bijzondere momenten.

De kunstroute door de wijk is het tweede evenement binnen het project Hoe drink jij je koffie? Na een kennismakingsdiner op 31 augustus, wordt tijdens de route met elkaar gekeken welke kunstwerken er al staan in de wijk. Wat mist Nieuwland nog op het gebied van kunst in de openbare ruimte? Denk mee en laat je inspireren. De gidsen van de route zijn Julia Snikkers en Ineke Hagen. Zij weten alles van kunst in de Schiedamse openbare ruimte.

Zin om mee te wandelen? Geef je op voor de kunstroute door Nieuwland via onderstaand formulier, of bel naar 010-273 47 80.
Er wordt gestart bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond met een bijzonder koffieritueel.

Gepubliceerd door

Stichting Mooi Werk

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.