Informatieavond Typisch Nieuwland

Date(s) - 26 05 2017

De cultuurscouts zijn op zoek naar toneelspelers, zangers, dansers en verhalenvertellers uit Nieuwland voor een voorstelling waarin de
(verborgen) talenten van Nieuwland centraal staan; de plaatselijke
operazangeres, de dansende meisjes uit de buurt en de buurman met
zijn grappige verhalen.

Deel je talent of deel je verhaal, kies voor de schijnwerpers of een
plek achter de schermen. Werk samen met buurtbewoners aan
een voorstelling die laat zien wat typisch Nieuwland is. Veel of weinig theaterervaring, iedereen is welkom om mee te doen.

De voorstelling gaat op vrijdagavond 15 september 2017 in première in de theatertent van het Nieuwlandfestival en is op 29 september 2017 te zien in het Wennekerpand.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Kom dan naar de informatieavond op 26 mei op het kantoor van Stichting Mooi Werk, Hoogstraat 97, 3111 HC Schiedam.
Bij de informatieavond komen buurtbewoners en de cultuurscouts voor het eerst samen en wordt er meer verteld over de vrolijke voorstelling ‘Typisch Nieuwland’.

Wil je op de informatieavond komen? Meld je dan aan bij cultuurscout Bob van der Lugt, 06 – 24 53 45 98, bob@stichtingmooiwerk.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan ook contact op met Bob.