Koor West geeft een Kerstoptreden met de Niemand Minder band

Date(s) - 20 12 2017

Wijkcentrum de Erker

Het koor uit West geeft een kerstoptreden op 20 december in het thuishonk; Wijkcentrum de Erker. Bekende Kersthits zullen ten gehore worden gebracht. Voor deze gelegenheid wordt samengewerkt met de Niemand Minder Sessieband van stichting Pameijer. Deze muziekband komt wekelijks samen in Wijkcentrum de Erker en werkt samen met Koren onder de Molens West om Schiedam-West en omstreken te laten swingen. Meezingen mag!

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.