Onverwachte Ontmoetingen op Tournee – Zuid

Date(s) - 18 02 2018

Hof In Zuid

Verhalen van Schiedammers achter de voordeur

Hoe goed ken jij je buren? Weet jij wat er gebeurt achter de gevels? Onverwachte Ontmoetingen op Tournee biedt een spannende safari door de wijk, op zoek naar verhalen van bijzondere Schiedammers.

De cultuurscouts van Mooi Werk organiseren, in samenwerking met pioniers en ambassadeurs in de wijk, Onverwachte Ontmoetingen in vijf Schiedamse wijken. Voor bewoners uit de wijk en andere nieuwsgierige Schiedammers. Laat je verrassen door intrigerende gebeurtenissen op nog onontdekte plekken. Een culturele, culinaire en kunstzinnige activiteit op de zondagmiddag.

Praktische informatie over Onverwachte Onmoetingen in De Gorzen

Datum: zondag 18 februari 2018

Tijd: 14.00 uur

Start- en eindpunt: Hof In Zuid, Nieuw Maasstraat 68

Belangrijk: Deelname aan Onverwachte Ontmoetingen is gratis. De wandeling is niet zwaar en duurt ca. 2 uur. Bij regen gaat de wandeling ook door.

Aanmelden via: post@stichtingmooiwerk.nl.