Onverwachte ontmoetingen

Date(s) - 12 11 2017

Wat gaat er schuil achter de voordeuren in Schiedam Centrum? Hoe goed ken jij de buren? Speciaal voor bewoners uit Schiedam Centrum organiseren de cultuurscouts van stichting Mooi Werk, Bewonersvereniging Schiedam-Centrum en betrokken centrumbewoners, ‘Onverwachte ontmoetingen’. Bijzondere verhalen op nog onontdekte plekken. Een spannende safari door de stad. Want er valt voor centrumbewoners nog veel te ontdekken in de buurt!

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.