Schiedams Kunstenaarscafé

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26 04 2018
16:00 - 18:00

Locatie
stichting Mooi Werk

Categorieën


Kunstenaars ontmoeten elkaar

Schiedamse kunstenaars, creatievelingen en medewerkers van culturele instellingen, opgelet!
Mooi Werk organiseert het Schiedams Kunstenaarscafé, een inspirerende sessie waarin je met vakgenoten samenkomt en in gesprek gaat over kunst.

De medewerkers van ons projectbureau voor kunsteducatie en cultuurparticipatie maken graag kennis met creatievelingen die in Schiedam actief zijn. Voor de diverse kunstprojecten in de wijken en op scholen zijn we altijd op zoek naar (bij voorkeur) Schiedamse talenten. In sommige gevallen is het hebben van een kunstvakopleiding of lesbevoegdheid vereist. In andere gevallen is vooral het portfolio van de kunstenaar of de thema’s van het werk (in opdracht) leidend voor een samenwerking.

Een aantal keer per jaar organiseert Mooi Werk daarom Kunstenaarscafé in de ruimte op Hoogstraat 97. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

Gastsprekers op het Kunstenaarscafé

Iedere keer wordt een andere gastspreker uitgenodigd die zijn of haar verhaal over kunst deelt. De gastsprekersvoor deze editie is nog niet bekend. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Praktische informatie

Wil je laten weten of je komt? Dan doe je door onderstaand formulier in te vullen. Het kunstenaarscafé is gratis toegankelijk.

Schiedams Kunstenaarscafé op 26 april 2018

Gepubliceerd door

Stichting Mooi Werk

Stichting Mooi Werk werkt aan kunst- en cultuurprojecten. De projecten van Mooi Werk richten zich vooral op kunst en cultuur in de openbare ruimte, wijkgericht werken, participatieprojecten en op kunsteducatie.