Scootmobielkunstroute augustus

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24 08 2017
10:00 - 15:00

Locatie
Mobiele Buurtpost van Stichting de Buren van Oost

Categorieën


Samen met andere scootmobielrijders een kunstzinnige en verrassende tocht maken door Schiedamse wijken. Medewerkers van Seniorenwelzijn en de cultuurscouts van Mooi Werk nemen u graag mee op ontdekkingstocht. U hoeft alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur.

Programma:
10.00 uur – inloop met koffie
10.30 uur – start route
12.00 uur – lunch
13.00 uur – vervolg route
14.30 uur – afsluiting route met koffie

Deelname aan de route bedraagt € 6,- (incl koffie/thee, lunch en rondleiding). Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-248 68 88 of info@seniorenwelzijn.nl. Betalen kan bij aanvang van het programma. Bij slecht weer wordt de route een week verzet.

Op donderdag 24 augustus wordt Schiedam-Oost en het centrum verkend. De route start bij de Mobiele Buurtpost van stichting de Buren van Oost. Die staat op de Ohmstraat.
Let op, de route was oorspronkelijk gepland op 17 augustus. Vanwege de slechte weersvoorspelling is besloten de route te verplaatsen naar donderdag 24 augustus.

Gepubliceerd door

Stichting Mooi Werk

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.