Scootmobielkunstroute Schiedam-Centrum

Date(s) - 22 09 2016

Stichting Kunstwerkt

Let op: vanwege de hitte is de route verplaatst van 15 naar 22 september.

Vanaf 9.30 uur wordt er verzameld bij stichting Kunstwerkt. Deze stichting van Schiedamse kunstenaars is te vinden in Ruimte in Beweging, op Boterstraat 81. Na een kopje koffie gaat de route van start. Door de cultuurscout Ineke Hagen zal bij diverse kunstwerken meer verteld worden over de kunstenaar, de totstandkoming en betekenis van het werk. Tussendoor zal er op locatie geluncht worden. De dag wordt rond 14.30 uur afgesloten met een kopje koffie.

Deelname aan deze scootmobielroute kost € 5,- (incl lunch en koffie). Meer informatie en opgeven via Seniorenwelzijn, info@seniorenwelzijn.nl of 010-248 68 88.