Scootmobielkunstroute september

Date(s) - 21 09 2017

Hof in Zuid

Samen met andere scootmobielrijders een kunstzinnige en verrassende tocht maken door Schiedamse wijken. Medewerkers van Seniorenwelzijn en de cultuurscouts van Mooi Werk nemen u graag mee op ontdekkingstocht. U hoeft alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur.

Programma:
10.00 uur – inloop met koffie
10.30 uur – start route
12.00 uur – lunch
13.00 uur – vervolg route
14.30 uur – afsluiting route met koffie

Deelname aan de route bedraagt € 6,- (incl koffie/thee, lunch en rondleiding). Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-248 68 88 of info@seniorenwelzijn.nl. Betalen kan bij aanvang van het programma. Bij slecht weer wordt de route een week verzet.

Op donderdag 21 september wordt Schiedam-Zuid verkend. De route start bij Hof in Zuid.

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.