kunstfietsroute

Fietsen langs kunst in Nieuwland

Op vrijdagmiddag 27 oktober springen de cultuurscouts op de fiets. Een ontdekkingstocht langs kunst in Nieuwland. Langs Sint Jan de Doperkerk, het Vlietland ziekenhuis en het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond. Op al deze plekken is veel kunst en cultuur te ontdekken. Ook kunstwerken in de openbare ruimte worden bezocht. Gidsen Ineke Hagen en Julia Snikkers delen hun verhalen. Fiets je mee?

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.