Lilian Boes geeft kunstgeschiedenislessen in Schiedam-Zuid

Vanaf 28 september gaat Lilian Boes van start met een reeks van acht kunstgeschiedenislessen over diverse onderwerpen op het gebied van kunst en cultuur. Ze geeft de lessen in Hof in Zuid (in de ochtend) en in de pastorie van de Heilig Hartkerk (in de middag).

In twee uur behandelt Lilian één onderwerp, zoals het Japonisme of dieren in de kunst. Iedere bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.
Specifieke voorkennis op het gebied van kunst en cultuur is voor deelname niet vereist. De lijst met onderwerpen, informatie over deelname en data ziet u hier voor de ochtendcursus in Hof in Zuid en hier voor de middagcursus in de pastorie van de Heilig Hartkerk.

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor beide locaties gesloten. Wel kunnen we deelnemers op een reservelijst plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met Mooi Werk, 010-273 47 80, communicate@stichtingmooiwerk.nl