Scootmobielroute door het centrum van Schiedam

Rijdt u in een scootmobiel en heeft u zin om samen met andere scootmobielrijders kunstwerken in het centrum van Schiedam te ontdekken?

De cultuurscouts en Seniorenwelzijn organiseren een nieuwe scootmobielkunstroute door het centrum van Schiedam. Op donderdag 22 september zullen de kunstwerken in de openbare ruimte ontdekt worden vanuit de scootmobiel. Deelnemers hoeven alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur!

Het is de vijfde keer dat de scootmobielkunstroute wordt georganiseerd. Eerder werden Schiedam-West, Noord, Zuid en Oost bezocht. Lees hier verder.